A paraqesin insektet rrezik në higjenën e shtëpisë sime?

Insektet nuk janë vetëm shqetësim për shkak të zhurmës që ata bëjnë, por nuk duhet të harrojmë se ato gjithashtu mund të bëhen një rrezik serioz për shëndetin publik pasi ato mund të transmetojnë mikroorganizma dhe sëmundje të ndryshme ngjitëse tek njerëzit. Përveç kësaj, pickimi i tyre mund të jetë i dhimbshëm, mund të shkaktojë ndjesi shpimi, kruajtje ose acarim, dhe gjithashtu mund të jetë veçanërisht e rrezikshme për njerëzit me alergji.
Insekte të ndryshme mund të paraqesin rreziqe të ndryshme jo vetëm për higjenën, por edhe për shëndetin tonë.

Lini një Përgjigje