Me çfarë lloji insekti po përballem?

Nëse nuk jeni të sigurt se me çfarë lloj insekti po përballeni, mund të provoni pyetësorin tonë të identifikimit të insekteve ne linkun (këtu). Vetëm disa pyetje dhe ju do të dini saktësisht se me cilin “armik” keni të bëni dhe çfarë produkti duhet të përdorni!

Lini një Përgjigje