KATEGORI

FIK

FORMA

SPIRAL
TABLET
E LËNGSHME
TEZA SPIRAL 10 COPË
ΤEZA SPIRAL vepron kundër mushkonjave dhe mizave të vogla, me një aromë unike prej druri sandali. Kur ndizen, spiralet lëshojnë tym, përbërësit aktivë të të cilëve luftojnë çdo "vizitor të padëshiruar". Çdo spirale është efektive brenda një hapësire prej 40 metër katrorë për 7-8 orë.
FIK LLOJI, SPIRAL

UDHËZIME PËR PËRDORIM

Vendoseni spiralen pranë një dritareje të hapur dhe ndizeni atë. Ju duhet të kontrollini skajet e spirales nëse janë ndezur 1-1.5 cm për të kuptuar nëse  vërtet po kryen funksionin. Çdo spirale është efektive brenda një hapësire 40 metër katror për 7-8 orë. Për hapësirat më të mëdha ose jashtë mund të përdorni më shumë spirale në përputhje me hapësirën. TEZA SPIRAL ka të njëjtin efektivitet edhe me dritat ndezur.

SIMILAR PRODUCTS