KATEGORI

FIK

FORMA

SPIRAL
TABLET
E LËNGSHME
TEZA PAJISJE ELEKTRIKE ME TABLETA (& 20 TABLETA FALAS)
Pajisje elektrike me 20 tableta. Lufton mushkonjat, mizat e vogla dhe mushkonjën tigër Aziatike. Ajo ka në përbërjen e saj aromë dru sandali dhe luleje të bardhë. Çdo tabletë TEZA është e mjaftueshme për të mbrojtur një sipërfaqe prej 40 metër katrorë për 8 orë (gjatë gjithë natës).
FIK LLOJI, TABLET

UDHËZIME PËR PËRDORIM

Për hapësira të mëdha ose të jashtme mund të përdorni më shumë tableta, ose pajisje elektrike të përshtatshme për tabletat TEZA me të njëjtin raport. 1. Vendosni një tabletë në sipërfaqen e ngrohjes të pajisjes së veçantë elektrike. 2. Vendoseni pajisjen pranë një dritareje të hapur dhe vendoseni atë në një prizë elektrike (220-230V). Për disa minuta ju mund të lini derën e dhomës të mbyllur, për aq kohë sa nuk ka njerëz brenda. Drita nuk ndikon në performancën e tabletës.