KATEGORI

FIK

FORMA

SPIRAL
TABLET
E LËNGSHME
TEZA SPRAJ 300 ML
Veprues efektiv dhe i shpejtë kundër mizave, mushkonjave dhe mizave të vogla. I përshtatshëm për përdorim të brendshëm. 3-8 sekonda spërkatje janë të mjaftueshme për të vrarë insektet fluturuese brenda një hapësire prej 40 metër katrorë.
FIK LLOJI, SPRAJ

UDHËZIME PËR PËRDORIM

TUNDENI disa herë përpara çdo përdorimi. Para spërkatjes mbyllni të gjitha dyert dhe dritaret. Mbajeni bombulën spërkatëse në pozicion sipër, shtypni valvulën dhe spërkasni sasi të vogla prapa dhe poshtë krevatëve, tavolinave, dollapëve ose pas çdo mobiljeje.  Kjo do t’i nxjerrë nga ku janë fshehur të gjitha insektet. Pastaj lëvizni nga fundi i dhomës drejt derës, spërkasni lart në ajër (jo në sipërfaqe). Menjëherë dilni nga dhoma dhe lëreni derën të mbyllur për 15 minuta. Pastaj, hapini dyert dhe dritaret për t’u siguruar që hapësira të jetë “ajrosur” siç duhet, derisa të hyni përsëri.