KATEGORI

FIK

FORMA

SPIRAL
TABLET
E LËNGSHME
TEZA PAJISJE ELEKTRIKE (2 NË 1 & RIMBUSHËSI I LËNGSHËM 60 NETË FALAS)
Pajisja elektrike 2 në 1 për lëngje ose tableta - me një çelës NDIZ/FIK. TEZA e lëngshme është efektive kundër mushkonjave dhe mushkonjave tigër Aziatike. Përbërësit avullues që çlirohen gjatë ngrohjes, largojnë insektet bezdisëse nga hapësira e vendosur. Çdo shishe TEZA LËNG mbulon një sipërfaqe prej 40 metër katror për 60 netë (kur përdoret për 8 orë çdo ditë).
FIK LLOJI, E LËNGSHME

UDHËZIME PËR PËRDORIM

1. Hiqni kapakun mbrojtës nga shishja për të zbuluar fitilin.
2.
Vidhosni shishen në aparatin elektrik për TEZA lëng.
3. Vendoseni aparatin në një prizë elektrike (220-230 V) pranë një dritareje të hapur. Gjithmonë sigurohuni që aparati  të jetë në pozicionin e duhur
4. Për ta vendosur pajisjen në pozicionin e duhur, nëse është e nevojshme rrotullojeni spinen 90 gradë. Për të aktivizuar pajisjen bëni kalimin në I. Drita nuk ndikon në efektivitetin e lëngut. Kur shishja është e zbrazët, zëvendësojeni atë me një tjetër shishe rimbushëse. Pajisja mund të përdoret gjithashtu me TEZA TABLETË për sa kohë që shishja hiqet fillimisht.